Profiteer nu van onze zomerdeal.

Ontvang 10% korting op de Elly Zitzak met de code JUNI10!

Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024

Wandelend vergaderen

wandelend_vergaderen.jpg

Dat wandelen een positief effect kan hebben op je creativiteit is voor velen een no brainer.
Niet voor niets maken zowel korte als lange wandelingen deel uit van de dagelijkse routine van talloze kunstenaars en wetenschappers, om hun geest leeg te maken en even te kunnen ontspannen.

Juist door even niet aan het ‘probleem’ te denken waaraan je werkt en je geest af te leiden, stel je jezelf in staat om daarna weer met hernieuwde energie aan de slag te gaan. Bovendien zorgt wandelen er niet alleen voor dat je creatief kunt denken, het maakt ook vaak inzichten los die vanuit je onbewuste naar boven komen. Letterlijk uit je dagelijkse bezigheid stappen, kan dus positieve invloed hebben op je werk. Maar kun je deze techniek ook toepassen in teamverband? Zeker: door samen op stap te gaan!

Wandelend vergaderen is al jaren dé trend in Silicon Valley.
Zo stond Steve Jobs bekend om zijn wandelvergaderingen in de stad Palo Alto, aan de zuidelijkste baai van San Francisco. Gaan medewerkers bij LinkedIn vaak een eindje fietsen of wandelen in het Shoreline Park, dat net buiten het hoofdkwartier van het bedrijf ligt. Is de Mountain View-campus van Google doorweven met wandelpaden. En bestaat het hoofdkwartier van Facebook in het Californische Menlo Park uit een enorm open gebouw met daarbovenop een tuindak van 3,5 hectare, waar een wandelpad van achthonderd meter doorheen loopt.

Juist in bedrijven waar mensen vele uren achter hun computers doorbrengen, zijn de effecten van wandelvergaderingen groot.
Niet alleen zorgt de fysieke stimulans van je lichaam voor een welkome afwisseling met het vele zitten, het zorgt ook voor een actiever brein. Daarbij raak je tijdens het wandelen niet gauw afgeleid. En zorgt het samen lopen voor privacy; een straat in een stad kan je afschermen tegen luistervinken en als je met je collega’s op pad bent, kan je niet worden gestoord. En ook niet onbelangrijk; wandelvergaderingen vormen een uistekende mogelijkheid om je charme in te zetten en stevig zaken te doen. Zo gaat Mark Zuckerberg, naar men zegt, regelmatig uit wandelen met talentvolle nieuwkomers en oprichters van start-ups die Facebook graag wil overnemen.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar wat de combinatie van wandelen en vergaderen voor jou kan opleveren? Zorg dan voor een nieuwe stimulans en trek er samen met je collega’s op uit!

Lees ook deze artikelen:

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 164,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Zoek