Groene zitzakken

De groene zitzakken van Terapy staan vooral hierom bekend: de ondersteuning van de wervelkolom. Wij vinden het belangrijk dat je in een zitzak even rustig kan relaxen en daarbij een goede en gezonde houding aanneemt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat het ergonomische zitkussen er leuk uitziet in je interieur. Kleur is daarbij zeker belangrijk. Kan je kamer wel een eyecatcher gebruiken? Neem dan een groene zitzak! Groen is voor zowel binnen als buiten de ideale kleur.

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €28,89.Huidige prijs is: €21,95.

Vanaf 119,95

Vanaf 469,00

Vanaf 111,95

Vanaf 249,95

Groene zitzakken in alle soorten en maten
In onze collectie zitzakken hebben wij veel verschillende soorten groene zitzakken. Elke groene zak heeft zijn eigen vorm en daarmee zijn eigen kwaliteit. Denk aan een groot model groene zitzak waar je languit op kunt liggen of een kleinere variant voor kinderen. Daarbij komt ook nog dat de zitzakken ideaal te combineren zijn met één van onze accessoires.
Een groene zitzak in huis, hoe staat dat?
Een lastig onderdeel van interieur is het inbeelden van het totaalplaatje. Het is vaak moeilijk een voorstellig te maken hoe iets eruit komt te zien. Daarom helpen we je graag een handje. We kunnen je kosteloos kleurstalen toesturen, zodat je alvast een idee hebt van de werkelijke kleur en stof. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Ben je in de buurt? Kom dan gerust bij ons langs op kantoor in Amsterdam, zodat je alle zitzakken zelf eens kunt uitproberen!
Groen is de perfecte kleur voor buiten
Een groene zitzak is een fris element in je (werk)kamer of kinderkamer. En in de zomer is een groene zitzak ook een mooie kleur voor op je terras. Groen combineert mooi met de grijze kleur van tegels of houten vlonders, zodat er een natuurlijk effect ontstaat.Wist je dat je onze zitzakken ook buiten kunt gebruiken? Omdat de zitzak groen gemaakt is van rekbaar katoen moet je wel voorzichtig zijn met ruwe oppervlaktes. Als je een handdoek op de zitzak legt wanneer je lekker in het zonnetje wil liggen trekt de zonnebrandcrème niet in je hoes. Is je zitzak toch wat vies geworden? Geen probleem, gooi de buitenhoes in de wasmachine op 30 graden en hij is weer als nieuw. Zo kun je lekker loungen en weer opladen in een van onze heerlijke zitzakken!

Heeft een groene zitzak toch niet helemaal je voorkeur? Dan val je misschien wel voor een andere frisse kleur zoals een rode zitzak, een blauwe zitzak of één van de vele andere kleuren.

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoeken