Blauwe zitzakken

De blauwe zitzakken van Terapy staan om twee dingen bekend: de verlichting van de wervelkolom en de vrolijke kleuren. Het is voor ons erg belangrijk dat je in de zitzak even rustig kunt ontspannen en opladen en daarbij een gezonde houding aanneemt. Omdat een kleine of grote zitzak opvalt in je interieur, is de kleur erg belangrijk. Wil jij een eyecatcher in een opvallende kleur? Kies dan voor de blauwe variant! Met zo’n zak zit je namelijk altijd goed, buiten en binnen. Onze blauwe variant is verkrijgbaar is donkerblauw en turqoise.

Vanaf 251,95

Vanaf 471,95

Vanaf 111,95

Vanaf 121,96

Vanaf 166,94

Vanaf 119,96

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In onze grote collectie hebben wij meerdere soorten blauwe zitzakken. En elke variant zit weer net iets anders. Zo zijn Elly, Sydney en Stanley blauwe zitzakken die te gebruiken zijn door één persoon. Wil je liever samen met iemand loungen, dan kan je terecht bij Baloo, Ollie en Dino. Daarnaast kun je alle blauwe zitzakken combineren met één van onze accessoires, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar! Zo maak je er een mooi geheel van. Uiteraard kun je de blauwe zitzakken ook speels combineren met een andere kleur. Zo maak je van je interieur een comfortabele plek én een stijlvol geheel.

Past een blauwe zitzak bij jou thuis?

Vind je het lastig om te kiezen welke blauwe variant zitzak je het mooiste vindt? Of wil je de kleur van de turquoise en de donkerblauwe zitzakken vergelijken met onze andere kleuren? Dan kunnen we je een gratis kleurenstaal toesturen. Hiermee kun je beter bepalen of het past in jouw kamer en bij je andere meubels. Wil je graag zo’n kleurenstaal ontvangen? Stuur dan een e-mail of bel ons. Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen bij ons in Nijkerk. Daar kun je de exacte kleur van de blauwe zitzak zien én natuurlijk gelijk even testen hoe lekker je erin kunt zitten en liggen.

Zitzakken voor binnen en buiten

Zowel een turquoise of donker blauwe zitzak zal erg mooi in de woonkamer of kinderkamer staan, maar blauw is in de zomer ook een mooie kleur voor in de tuin. De kleur van onze blauwe zakken geeft namelijk nét iets meer sfeer aan je tuin dan een neutrale kleur, zoals zwart, grijs of wit. Gelukkig kun je onze blauwe zitzakken voor binnen ook buiten gebruiken. Pas wel op voor ruwe oppervlaktes, want onze producten zijn gemaakt van een rekbaar katoen. Daarnaast raden we aan om tijdens het zonnen een handdoek op de zitzak te leggen, zodat zonnebrandcrèmes of je drankje geen vlekken kunnen maken. Mocht je nieuwe aanwist onverhoopt toch vies worden, lees dan hoe je de buitenhoes het best kunt wassen. Zo kun je altijd blijven genieten en voor extreme lounging duiken in een zitzak van Terapy!

Vind je uiteindelijk de blauwe zitzak toch niet de mooiste kleur van onze grote collectie? Kijk dan ook eens naar onze rode zitzakkenzwarte zitzakken of onze andere kleuren.

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Search