Gaming zitzakken

Wil jij tijdens het gamen optimaal comfort bij het zitten of liggen? De ergonomische zitzakken van Terapy zijn erg geschikt als gaming zitzakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van zitzak Dino waar je met zijn tweeën op kan liggen? Bekijk de mogelijkheden en bestel vandaag nog jouw gaming zitzak bij Terapy!

Vanaf 221,95

Vanaf 471,95

Vanaf 119,96

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Tijdens het gamen wil je natuurlijk een zitzak met optimaal comfort. Bij Terapy hebben wij ergonomische zitzakken die erg geschikt zijn om op te zitten of liggen tijdens het gamen. Onder andere de Baloo zitzak, Dino zitzak, Elly zitzak en Ollie zitzak zijn erg geschikt voor het gamen. Zoek je een gaming zitzak voor de kids? Dan is een Stanley zitzak of Sydney zitzak erg geschikt. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een Toby rugleuning bij de zitzak te nemen. Deze ondersteunt de rug en zorgt voor extra comfort.
Samen gamen op een zitzak
Ben jij vaak aan het gamen met je vriend, vriendin, broertje of zus? Dan is de Dino zitzak voor twee personen erg geschikt! Dit is een mega XXL zitzak en de grootste zitzak binnen de Terapy collectie. De Dino zitzak bestaat uit twee keer de Baloo zitzak in één zitzakhoes. Dus wanneer je liever apart wilt zitten tijdens het gamen maar wel beide een zitzak wil, kun je ervoor kiezen om de Dino zitzak om te bouwen tot twee losse Baloo zitzakken.
Verantwoord gamen
Bij Terapy stellen wij gezondheid en comfort voorop. Wanneer je aan het gamen bent kun je snel een ‘verkeerde’ houding aannemen waardoor je last kunt krijgen van rug- en nekklachten. Met de zitzakken van Terapy zit je als gamer altijd precies goed. De zitzakken vormen zich naar je lichaam en nemen jouw lichaamswarmte op. Hierdoor wordt je rug ondersteund. Dit komt onder andere door de speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Ze hebben een elastische stof en bevatten minder lucht. Hierdoor blijft de zitzak langer in volume.
Hoezen gaming zitzakken
De hoezen van de gaming zitzakken onderscheiden zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Ze zijn in vele verschillende kleuren te krijgen, waaronder in het blauw, rood, groen, roze, lichtblauw, paars, wit en zwart. Ben je toe aan een andere kleur? Dat kan! De hoezen zijn apart te bestellen waardoor je alleen de hoes kunt vervangen. De oude buitenhoes kun je gemakkelijk openritsen en eraf halen. Zolang de binnenhoes goed dicht blijft zullen de bolletjes piepschuim niet ontsnappen.
Gaming zitzak wassen
De gaming zitzakken van Terapy kun je gemakkelijk wassen. De buitenhoes van de zitzak kun je op 30 graden in de wasmachine wassen. De binnenhoes kan niet gewassen worden, omdat dan alle bolletjes piepschuim ontsnappen. Wanneer er vlekken op de binnenhoes komen kun je ze het beste verwijderen met een vochtige doek. Lees in onze blog zo behandel je jouw Terapy zitzak meer over het onderhouden van je zitzak.
Vragen?
Heb je vragen over de gaming zitzakken van Terapy of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat je snel en goed geholpen wordt. Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar customerservice@terapy.eu of te bellen naar +3120 614 50 90. Uiteraard zijn wij ook te bereiken via onze social media kanalen.

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoek