Profiteer nu van onze zomerdeal.

Ontvang 10% korting op de Elly Zitzak met de code JUNI10!

Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024

Witte zitzakken

Vanaf 47,49

Vanaf 39,94

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €21,95.Huidige prijs is: €9,08.

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €21,95.Huidige prijs is: €9,08.

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €21,95.Huidige prijs is: €9,08.

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Witte zitzakken voor extreme lounging!
Onze witte zitzak heeft een mooie off-white kleur en we hebben verschillende modellen witte zitzakken beschikbaar. Ben je op zoek naar een grote witte zitzak om in je eentje of samen met iemand op te liggen? Kies dan voor een van onze grote zitzakken Baloo, Ollie of Dino. Of ben je juist op zoek naar een handzaam formaat voor een kleine kamer dan kun je kiezen uit de volgende zitzakken: Elly, Sydney of Stanley. Deze witte zitzakken kunnen zowel als kinder zitzak worden gebruikt, en als zitzak voor volwassenen. Ook hebben we een aantal accessoires in ons assortiment zoals kleine kussentjes die in dezelfde kleur verkrijgbaar zijn. Hiermee zorg je voor eenheid in je interieur. Ben je juist op zoek naar contrast? Combineer je witte zitzak van Terapy dan met een van de andere kleuren!
Past een witte Terapy zitzak bij jou thuis?
Omdat niet elke kleur wit hetzelfde is kunnen we ons voorstellen dat je de zitzak in het echt wilt zien. Dat kan bij ons kantoor in Amsterdam. Daar kun je al onze witte zitzakken uitproberen. En is Amsterdam te ver? Dan kunnen we je ook kosteloos een kleurenstaal toesturen. Dan kun je de kleur van de zitzak wit rustig thuis bekijken. Wil je graag zo’n kleurenstaal ontvangen? Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Uiteraard kun je ons ook op die manier bereiken voor alle andere vragen over de witte zitzakken en andere accessoires.
Zitzakken voor verschillende kamers
Een witte zitzak zal erg mooi staan in de woonkamer omdat wit een kleur is die rust brengt en kleine ruimtes lichter maakt. En wat denk je van een zitzak in de slaapkamer? Heerlijk om in de ochtend even neer te kunnen ploffen en rustig wakker te worden. Daarbij is off-white goed te combineren met de meest uiteenlopende kleuren. En als je twijfelt omdat een witte zitzak een besmettelijke kleur heeft, dan hebben we goed nieuws! Je kunt de hoezen van de witte zitzakken gewoon wassen! Was de afneembare buitenhoes van de zitzak wit op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan iedereen lekker relaxen in een witte zitzak van Terapy!

Is een witte zitzak toch niet helemaal de kleur die je zoekt maar wil je wel een neutrale kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakkenzwarte zitzakken of één van de vele andere kleuren.

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoek