Oranje zitzakken

Met een oranje zitzak haal je de zon in huis! Dit is de perfecte kleur die opvalt en elke kamer kan opvrolijken. Ben je op zoek naar een meubelstuk dat niet alleen mooi staat in je kamer maar ook nog eens goed is voor je rug? Dan ben je aan het goede adres bij Terapy! Wij geloven dat iedereen tijd nodig heeft om weer op te laden en daarom hebben wij de Terapy zitzak ontwikkeld die je rug optimaal ondersteunt. Omdat een zitzak een belangrijk onderdeel vormt in je interieur hebben wij 15 verschillende kleuren. De oranje zitzak is een van onze opvallendste kleuren en vormt zowel een warme als vrolijke eyecatcher in je huis.

Vanaf 119,95

Vanaf 469,00

Vanaf 119,79

Vanaf 249,95

Vanaf 164,95

Een variërend aanbod van oranje zitzakken

Wij maken de oranje zitzakken in verschillende soorten en maten. Zo zijn er kleine zakken die je kan gebruiken als kinderzitzak,maar ook grote zitzakken voor het hele gezin. Door de diverse afmetingen en vormen is er voor elke ruimte en ieder mens een geschikte zitzak. En uiteraard bieden ook al onze oranje zitzakken het ultieme zitcomfort, net als onze andere zitzakken. Ook zijn ze allemaal te combineren met één van onze accessoires, die in dezelfde kleur verkrijgbaar zijn. Zo vormen de oranje zitzakken en bijvoorbeeld kussentjes of tablet houder een mooi geheel. Uiteraard kan je de zitzak ook speels combineren met een andere kleur.

Hoe staat een oranje zitzak in jouw interieur?

Oranje is best een opvallende kleur. We kunnen ons voorstellen dat je er goed over na wil denken voordat je er een aanschaft. Daarom kunnen we je kleurenstalen toesturen van de kleuren die jij mooi vindt. Zo kun je thuis op je gemak kijken of de kleur in huis past! Wie weet vind je de oranje zitzak helemaal bij jou passen nadat je de kleur hebt gezien of kies je toch liever iets anders. Neem contact met ons op om stalen aan te vragen. Wist je trouwens dat je ook bij ons langs kunt komen? Zo kun je niet alleen de kleur zien, maar je kunt alle producten uitproberen! Kom lekker relaxen en vind de perfect match.

Oranje zitzakken, zo in de was!

Oranje is een warme kleur die sfeer brengt in elke kamer. Een oranje zitzak combineert ook mooi met neutrale kleuren zoals zwart, grijs of wit. Als je een zitzak zoekt voor in je werkkamer om te kunnen ontspannen als je lang achter je computer hebt gezeten, dan is oranje ook een goede kleur. Energiek en fris, precies wat je op zo een moment nodig hebt! En wil je een keer een andere kleur hoes? Of je oranje hoes reinigen? Dat kan makkelijk omdat de afneembare hoezen niet alleen in de wasmachine kunnen en op 30 graden gewassen kunnen worden, maar ook omdat je alle hoezen los bij ons kunt bestellen. Zo kun je lekker lang genieten van je oranje Terapy zitzak!

Is een oranje zitzak toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een andere vrolijke kleur? Kijk dan ook eens naar onze rode zitzakkenroze zitzakken of één van de vele andere kleuren.

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoeken