Profiteer nu van onze zomerdeal.

Ontvang 10% korting op de Elly Zitzak met de code JUNI10!

Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024

Betaalmethoden

Bij Terapy kun je betalen met verschillende betaalmethoden. Hieronder de verschillende mogelijkheden die wij bieden:
8.8/10|1151 reviews
5/5

Betaalmethoden

Bij Terapy kun je betalen met iDeal, Bankoverschrijving, Paypal, Creditcard en meer betaalmethoden. Bekijk de mogelijkheden:

Betaalmethoden

In onze webshop kun je betalen met iDeal. Tijdens het bestelproces kun je de betaling direct via je eigen bank afhandelen. Je rekent dan af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Je kan in onze webshop met Bancontact / Mister Cash betalen. Deze betaaloptie wordt voornamelijk in België gebruikt. Als je Mister Cash gebruikt, dan wordt je aankoop via een online banktransactie voltooid, via een veilige verbinding.
Je kunt in onze webshop afrekenen met je Creditcard. Je betaling zal dan binnen een veilige omgeving worden voltooid.
Je kan in onze webshop betalen via Paypal met een creditcard van American Express, MasterCard en Visa. Via onze beveiligde SSL procedure kun je je creditcardgegevens veilig invoeren. Samen met de creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestelling vindt er een reservering op je creditcard plaats.
Je kunt het factuurbedrag ook handmatig overmaken. Deze betaaloptie kun je tijdens het bestelproces kiezen. Zodra de betaling is ontvangen, gaan wij over tot het verwerken van de bestelling.
Betaling in onze webshop is mogelijk via Sofort banking. Deze betaalmogelijkheid wordt met name gebruikt in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Als je Sofort banking gebruikt dan wordt je aankoop via een online transactie voltooid, via een veilige verbinding.
Je ontvangt een e-mail van ons, ter bevestiging van je bestelling en betaling. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 164,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Zoek