Grijze zitzakken

Zitzakken in twee tinten grijs

We hebben twee kleuren grijze zitzakken (licht grijze en donker grijze) en deze zijn ook nog eens te verkrijgen in verschillende vormen, allemaal met hun eigen kwaliteiten. Van een klein subtiel kussen tot een grote grijze zitzak; er zit altijd iets voor je tussen. Maak kennis met Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby! Verder kun je de grijze zitzak combineren met één van onze accessoires zoals kleine kussentjes, want ook deze zijn in dezelfde of een andere kleur verkrijgbaar. Zo maak je er één mooi geheel van. Uiteraard is de grijze zitzak van Terapy ook heel goed te combineren met een andere kleur.

Past een grijze zitzak bij jou thuis?

De lichtgrijze zitzakken zijn mooi muisgrijs en de donkergrijze zitzakken zijn te vergelijken met antraciet. Wij kunnen ons voorstellen dat je het verschil tussen de twee kleuren grijs graag in het echt wilt zien. Daarom kun je eenvoudig per mail of telefonisch stalen opvragen met de kleuren die je graag beter wil bekijken. Ben je in de buurt? Kom dan gezellig langs op onze locatie en probeer alle producten uit om te zien of je er lekker in kunt opladen! Ga zitten en relax. Tevreden? Neem gelijk je grijze zitzak mee naar huis!

Grijze zitzakken perfect te combineren

Een grijze zitzak staat erg mooi in de woonkamer. Zowel de licht grijze zitzak als de antraciet zitzak grijs kun je combineren met de meest uiteenlopende kleuren. Tieners kiezen vaak voor deze kleur omdat het stoer, rustig en veelzijdig is. En wist je dat grijs staat voor betrouwbaar, discipline en diplomatiek? Onze zitzak heeft dus de ideale kleur voor op kantoor of je thuiswerkplek! En het fijne is dat de hoezen van de grijze variant het minst besmettelijk zijn. Mocht je ze toch willen wassen dan kan dat gewoon! Je leest alles over het wassen van zitzakken op onze pagina over behandeling van je zitzak.

Is een grijze zitzak misschien toch niet helemaal je kleur en wil je liever een fellere kleur? Kijk dan ook eens naar onze andere kleuren.

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoeken