Een relaxed event met zitzakken van Terapy

verhuur-zitzak-terapy-meerdere-op-strand.jpg

De anderhalvemeterregel is opgeheven en met vaste zitplaatsen geldt er ook geen maximum aantal bezoekers meer. Eindelijk weer ruimte om evenementen te organiseren. Wil jij je bezoekers ontspannen laten genieten? Ontdek dan de mogelijkheden voor het huren van zitzakken van Terapy. 

Of je nou een relaxruimte wilt creëren voor je festivalbezoekers, originele zitplekken wilt aanbieden bij een filmvertoning of je bruiloftsgasten ontspannen wilt laten genieten; Terapy heeft voor alles een passend aanbod. Door de verschillende vormen, formaten, kleuren en hoezen, kan er aan vrijwel iedere wens worden voldaan. 

Meer dan ooit zijn we toe aan spontaan contact, in groepen samenkomen, gezellig bijkletsen en nieuwe mensen ontmoeten. Voor sommigen zal het eerst nog wat onwennig zijn, maar in een relaxte omgeving voelt het al snel weer vertrouwd. Op de grote zitzakken plof je gerust met meerdere mensen neer en door het lichte gewicht van alle zitzakken schuif je ook makkelijk een aantal zitzakken bij elkaar aan. 

Model Sydney is er speciaal voor de kleinste bezoekers, met Elly nemen je gasten als vanzelf een actieve houding aan, terwijl Dino en Baloo staan voor optimale ontspanning en zo groot zijn dat ze plaats bieden aan meerdere personen. Terapy maakt onderscheid in festival- en tentoonstellingsmodellen, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Of het nou gaat om 1 of 100 stuks, neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees ook deze artikelen:

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 166,94

Vanaf 471,95

Vanaf 251,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Search