Ergonomische zitzak

Zoek je een ergonomisch zitkussen, een zitzak goed voor de rug, een comfortabele zitzak die alle drukpunten in je rug ontlast? Door regelmatig een moment voor jezelf te nemen en even op te laden in een ergonomisch zitkussen, zorg je er niet alleen voor dat rugklachten kunnen verminderen. Ook je geest komt in een comfortabele zitzak aan de nodige ontspanning toe. Want in een gezond lichaam huist een gezonde geest! Ben je op zoek naar de juiste ergonomische zitzak voor jou? Lees dan nu op welke 3 punten je op kan letten.

1. Comfortabel zitten

Allereerst is van belang bij een ergonomisch zitkussen dat je comfortabel zit. Wanneer een ergonomische zitzak niet goed genoeg gevuld is, dan zak je al gauw te diep weg en zit je soms zelfs bijna op de grond. Zoek je een ergonomisch zitkussen om bijvoorbeeld rugklachten te verminderen, dan is het van belang dat deze zo vol mogelijk gevuld is. Als je namelijk in zo’n vol gevuld ergonomisch zitkussen zit, dan kan je rug volledig ondersteund worden. Met als gevolg dat de drukpunten van je wervelkolom worden ontlast. Het resultaat van comfortabel zitten in een ergonomisch zitkussen is dan optimale ontspanning van je hele lichaam.

2. De juiste maat van de comfortabele zitzak

Ergonomische zitkussens heb je in allerlei maten. In het ene model kan je rechtop zitten, zodat de comfortabele zitzak goed voor je rug is als je een boek leest of iets anders doet. In een ander model lig je juist languit voor totale ontspanning. En uiteraard zijn er ook modellen ergonomische zitkussens beschikbaar waarin je zowel kan zitten als kan liggen. In de grote zitzak Baloo bijvoorbeeld kun je rechtop zitten, zodat de ergonomische zitzak een stoel vormt. Eveneens kan je in de knuffelbeer Baloo languit in liggen. Net als al onze ergonomische zitzakken is deze comfortabele zitzak gemaakt van rekbaar katoen, hierdoor vormt de ergonomische zitzak zich naar ieder lichaam en elke positie die je maar wil. Met als resultaat een ergonomisch zitkussen goed voor je rug.

3. Extra ondersteuning

Om optimaal effect te bereiken van een ergonomisch zitkussen kun je een comfortabele zitzak combineren met een zitzak rugleuning. Door extra ondersteuning in je rug en onder je armen te creëren, zorg je er zo voor dat nog meer spieren kunnen ontspannen, zowel tijdens het zitten al als het liggen op de ergonomisch zitzak. Rugklachten kunnen hierdoor verminderen en pijntjes zakken weg. Extra ondersteuning voor een ergonomisch zitkussen kun je zowel met de U-vormige ergonomische zitzak Uli creëren, als met de langwerpige Toby zitzak goed voor je rug.

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 166,94

Vanaf 471,95

Vanaf 251,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Search