Zitzakken voor volwassenen

Een zitzak voor volwassenen, is iets waar je waarschijnlijk niet direct aan denkt. Veelal wordt gedacht dat zitzakken voor volwassenen niet bestaan en dat ze alleen voor kinderen zijn bedoeld. Maar hoe jammer zou het zijn als niet iedereen zou kunnen genieten in een XXL zitzak?! Bekijk ons aanbod met zitzakken voor volwassenen of lees hieronder tips voor het optimaal gebruiken van jouw zitzak!

Vanaf 469,00

Vanaf 469,00

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Extra meubelstuk
Vaak zijn mensen op zoek naar net iets anders voor in het interieur. Een zitzak voor volwassenen vormt een ideale manier om een extra zitplek te creëren, die een aanvulling vormt op de gewone bank en stoelen. Door de lichte materialen waarvan de zitzak voor volwassenen is gemaakt, trek je hem er zo bij en kun je de XXL zitzak gemakkelijk verplaatsen. Bovendien zit je net wat lager bij de grond in de zitzak voor volwassenen, waardoor je een leuke en ontspannen dynamiek krijgt binnen het gezelschap waarmee je in de huiskamer zit.
Ontspannend in een zitzak voor volwassenen
Daarnaast worden zitzakken voor volwassenen vaak gebruikt als rustpunt. Door even lekker weg te dromen in de zitzak voor volwassenen raak je weer opgeladen en kun je nieuwe energie opdoen voor de rest van de dag. De Terapy zitzak voor volwassenen is namelijk gemaakt van rekbaar katoen, waardoor je rug volledig ondersteund wordt. Hierdoor komt je lichaam in totale ontspanning en kan je geest alle gedachten laten varen. Aangezien de zitzak XL gevuld is met EPS parels van hoogwaardige kwaliteit blijf je ergonomisch ondersteund worden, op welke manier je er ook in zit of ligt.
Verbindend
Zitzakken voor volwassenen zijn er in allerlei vormen en maten: rechthoekige modellen met een maat volwassenzitzak 100 x 150 of volwassenzitzak 180 x 140, ronde modellen, zowel groot en klein en uiteraard extra grote zitzakken voor volwassenen. In deze grote zitzakken voor volwassenen kun je bovendien ook samen genieten van een moment met elkaar. Door samen een film te kijken, te knuffelen of te spelen met het gezin of om samen met je kinderen de nieuwste acrobaten trucs uit te proberen. Het kan allemaal op de zitzak voor volwassenen.
Binnen en buiten zitzakken voor volwassenen
Door het gebruiksgemak van de zitzak voor volwassenen kun je ‘m niet alleen binnen, maar ook buiten gebruiken. Zo kun je in de zomer in de tuin van je gin and tonic genieten op de zitzak XL. En in de winter drink je samen met je geliefde een heerlijk glaasje wijn voor de openhaard in de volwassenzitzak 180 x 140 of volwassenzitzak 100 x 150. Door het multifunctionele gebruik kun je zo ieder moment optimaal gebruikmaken van de zitzak voor volwassenen. De moeite waard zo een zitzak!

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoeken