Tips om tijdens de drukke kerst toch op te laden. Fijne kerst!

kerst_feeling

Je kent het vast wel: het einde van het jaar nadert, je bent moe en kijkt zo uit naar de kerstvakantie om op te laden. Maar door alle drukte aan het einde van het jaar lukt het niet om echt te ontspannen. Herkenbaar? Wij geven je wat tips om wél te rechargen.

We verwachten vaak veel van een vakantie maar juist omdat we daarvoor druk bezig zijn om alles op werk af te ronden (en in te pakken als je weg gaat) lukt het niet om alles los te laten zodra je vrij bent. En de dagen voordat je weer moet beginnen, pieker je alweer over al het werk dat je moet oppakken. Experts zijn er niet over uit of het nu goed is om meer korte vakanties te nemen of juist lange aaneengesloten periodes. Het is uiteraard persoonlijk wat je prettig vindt. Maar het kan bijvoorbeeld al helpen als je een dag eerder vrij neemt. Om gewoon even lekker te rommelen of op te ruimen in huis, boodschappen te doen of je koffer te pakken, zodat je rustig aan je vakantie begint. Ook de maandag na de vakantie vrijhouden van afspraken op kantoor geeft je een rustige start.

Gun jezelf rust en maak het eens wat makkelijker voor jezelf. In de kerstperiode moeten we vaak van alles; cadeaus kopen, er goed uitzien en het perfecte diner bereiden. Maar uiteindelijk zal niemand zich later de beste kerst ooit herinneren door die mooie jurk of dat ene gerecht aan tafel. Het gaat vooral om de mensen waar je mee bent. De gezelligheid en het samenzijn. Reduceer daarom het aantal cadeaus en spreek bijvoorbeeld af om lootjes te trekken. Trek dezelfde kleren aan als vorig jaar, want niemand zal ze zich herinneren en je spaart meteen wat geld uit. En veel supermarkten hebben speciale kerstgerechten die alleen nog even in de oven moeten. Zo houd je meer tijd over om samen te zijn!

En misschien wel het belangrijkste: neem ook tijd voor jezelf. Hoe leuk je familie en gezin ook zijn, soms zorgt de kersperiode ook voor spanningen. Ga er dus lekker even op uit om een frisse neus te halen. Wegduiken in een boek kan er ook voor zorgen dat je straks wel weer in bent voor leuke gesprekken. En sla vooral je sportles niet over! Zo heb je even tijd voor jezelf én kun je wat van de kerstchocola aftrainen. Fijne kerstdagen!

Lees ook deze artikelen:

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 164,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Zoeken