Rechargen op festivals

audience-at-outdoor-music-festival-PSZNR2J

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Anno 2019 worden we in Nederland en eigenlijk wereldwijd verwend met het aantal festivals. Festivals in alle kleuren en maten, tegenwoordig is er altijd wel een festival voor ieder wat wils. Heden ten dage is een festival allang niet meer alleen geënt op muziek, maar zijn daar talrijke variaties op bedacht.

Een van de vele festivals om eens flink jezelf op te laden is het internationale Yoga Festival op Terschelling. Een festival voor yoga workshops, meditatie, livemuziek, mindfulness meditatie, massage & dans en nog veel meer.

Als we praten over recharging tijdens festivals hebben we het natuurlijk ook gelijk over de ergonomische zitzakken van Terapy. Deze zitzakken zijn bij uitstek geschikt om een lounge- c.q. relax plek in te richten. Wilt u een zitzak huren dan zijn in principe alle wensen bij Terapy bespreekbaar, zowel de kleuren als ook de aantallen zijn variabel. Echter is het over het algemeen wel vaak zo dat grijze zitzakken en blauwe zitzakken erg favoriet zijn. Begrijpelijk dat de meeste klanten geen vervoer hebben voor de zitzakken, voor ons geen enkel probleem, gaan we voor u regelen!

Erg leuk om te vermelden is dat wij het komende weekeinde aanwezig zullen zijn met onze zitzakken op Mystic Garden. Mystic Garden Festival is een paradijs in het Sloterpark te Amsterdam. Een festival met vele kleine stages, veel water en een mysterieuze sfeer.

Wij wensen u heel veel plezier en ontspanning tijdens u bezoek aan een of meerdere festivals!

Lees ook deze artikelen:

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 164,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Zoeken