Profiteer nu van onze zomerdeal.

Ontvang 10% korting op de Elly Zitzak met de code JUNI10!

Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024

Maak je interieur af met een zitzak

interieur_blog.png

Als je er al van overtuigd bent dat een zitzak lekker zit, dan kun je nog de vraag hebben hoe dit in je interieur past. Vaak horen we dat mensen zich afvragen of een zitzak wel mooi is en hoe het er in hun kamer zal uitzien. Maar eigenlijk is het heel simpel, omdat geen enkel meubelstuk zo flexibel én comfortabel is als de zitzak!

Verschillende kleuren
Een zitzak koop je waarschijnlijk voor een kamer die je al hebt ingericht, of waarvoor je al kleuren hebt bedacht. Als je het rustig wilt houden kun je een zitzak nemen in een neutrale kleur. Zo valt hij zo min mogelijk op en heb je toch een extra comfortabele zitplek. Als je juist op zoek bent naar wat kleur in je kamer kun je daarvoor ook een zitzak gebruiken. Omdat zitzakken in vele kleuren (en soms ook met prints) te krijgen zijn, zit er altijd wel iets voor je tussen. Ook wanneer je een zitzak koopt voor een kinderkamer kun je een opvallende en sprekende kleur kiezen. Vooral voor jonge kinderen zijn felle kleuren een goede stimulans. Bij Terapy kun je losse hoezen kopen in wel 15 kleuren en een aantal special editions. Hiermee kun je de hoes verwisselen als je na een tijd toe bent aan een nieuwe kleur voor een opfrisbeurt van je kamer.

Verschillende vormen en maten

Afhankelijk van het doel en de ruimte waar je een zitzak wilt hebben, kun je verschillende formaten kopen. Grote zitzakken lenen zich uitstekend als bank om met meerdere mensen op te zitten; heerlijk om zo je kinderen voor te lezen, of gezellig samen een filmpje te kijken. Daarnaast kun je sommige zitzakken, zoals de Baloo van Terapy, als logeerbed gebruiken als er iemand onverwacht een nachtje blijft slapen. Ook kan het zijn dat je een hoekje in huis over hebt dat wat leeg oogt. Hier kun je makkelijk een gezellig plekje van maken met bijvoorbeeld een grote plant en daarnaast een poef of kleine zitzak, zoals de Elly of Stanley. Fijn om je hierop even terug te kunnen trekken en iets voor jezelf te doen. Deze eenpersoons zitzak kun je ook weer makkelijk aanschuiven als extra zitplek, voor de tv of op een zonnig plekje in huis.

Ben je overtuigd maar zie je door alle zitzakken online niet meer welke de beste is? Lees hier ons blog over de beste keuze voor een zitzak.

 

Lees ook deze artikelen:

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 164,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Zoek