Kindermeubels, gevoel van eigenwaarde.

Terapy-20200818-041

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Zitzakken zijn veel meer dan een leuke eyecatcher

Terapy zitzak geeft je een nieuwe beleving. Je hebt van die momenten, dat je even lekker neer wilt ploffen om jezelf op te laden. De bank is hiervoor net te hard en als je onderuit zakt krijgt je rug niet de juiste ondersteuning. Terapy zitzakken lossen dit op. Ze vormen zich namelijk volledig naar je lichaam, dankzij de fijne EPS-korrels die als vulling worden  gebruikt. Doordat deze korrels weinig lucht bevatten, wordt het volume behouden en gaan de zitzakken langer mee. De hoezen zijn van een rekbaar katoen, wat heerlijk zacht aanvoelt. Plof dus neer en droom lekker weg!

1: Een zitzak is de perfecte relax plek

Als je rugklachten hebt of gewoon heerlijk comfortabel wilt zitten, kies dan voor een Terapy zitzak. Deze zitzak is ergonomisch vormgegeven en de hoezen zijn gemaakt van zacht, rekbaar katoen waardoor de zitzak zich perfect naar je lichaam vormt. Hierdoor zorgt zitten op een zitzak van Terapy voor ultieme ontspanning.

2: Een zitzak is een geweldig accessoire

Dat begrijpen wij helemaal! Naast heerlijk comfortabel zijn ze namelijk ook verkrijgbaar in allerlei kleuren. Eigenlijk is er een passende zitzak van Terapy voor elk interieur. Hou je bijvoorbeeld van rustig en abstract? Kies dan voor een neutrale kleur zoals een witte zitzak of witte zitzak. Hou je meer van gezelligheid en felle kleuren? Neem dan een kijkje bij dewitte zitzak die in gemixte kleuren verkrijgbaar zijn.

3. Terapy zitzak kopen en ontspannen!

Gezonde zitzakken voor een heerlijk rustmomentWanneer je kiest om een zitzak van Terapy te kopen, dan kies je een type en een kleur en plaatst deze vervolgens in je winkelmandje. Zodra je alles bezorggegevens hebt ingevuld en de bestelling is geplaatst, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om jouw zitzak bij jou thuis te bezorgen, zodat jij je zo snel mogelijk kan gaan opladen! Voor je het weet lig jij niet meer onderuitgezakt op de bank met een zere rug, maar lig je optimaal ontspannen en ondersteunt weg te dromen in een ergonomische zitzak van Terapy!

Lees ook deze artikelen:

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 164,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Zoeken