Duurzaam verpakken

IMG_5952

De ideeën en initiatieven om duurzaam te verpakken zijn momenteel erg aanwezig in Nederland. Dit komt onder andere doordat we kampen met een overschot aan plastic. Dit overschot aan plastic kan in rivieren terechtkomen en hiermee de natuur aantasten. Bij Terapy kiezen wij ervoor om zo duurzaam mogelijk te verpakken, zodat wij een stukje kunnen bijdragen aan het verminderen hiervan.

Wat is duurzaam verpakken?

De term ‘duurzaam’ komt steeds vaker naar voren. Maar wat betekent duurzaam precies als het gaat om verpakkingsmateriaal? Eigenlijk spreken we van duurzaam verpakken wanneer de verpakking is ontworpen om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben en om minder verpakkingen te hoeven produceren. Bij Terapy zetten wij ons hiervoor in!

Zo compact mogelijk

De afgelopen tijd hebben we gekeken naar mogelijkheden om verpakkingsmateriaal te besparen. Sindsdien doen wij er alles aan om onze zitzakken en overige producten zo compact mogelijk te verpakken. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat onze producten met zo weinig mogelijk lucht in de verpakking komen. Dit is niet alleen een efficiënte manier van verpakken, we besparen hierbij vooral op het materiaal. Daarnaast kunnen er op deze manier meer pakketten tegelijk getransporteerd worden, wat weer een positief effect heeft op het verminderen van CO2-uitstoot.

Voordelen 

Bij Terapy kiezen wij er niet voor niets voor om zo duurzaam mogelijk te verpakken. Er zitten namelijk vele voordelen aan duurzaam verpakken. Zo zorgt het onder andere voor kostenbesparing, aangezien je met een efficiënte verpakking minder opvulmateriaal nodig hebt. Daarnaast is het goed voor het milieu. De vermindering van materiaal en vervoer beperkt de milieubelasting. 

Vragen?

Heb je vragen over onze manier van duurzaam verpakken of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij leggen je graag meer uit over onze wijze van duurzaam verpakken. Je kunt ons bereiken via onze social media kanalen, customerservice@terapy.eu of via +3120 614 50 90.

Lees ook deze artikelen:

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 166,94

Vanaf 471,95

Vanaf 251,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Zoek