De beste zitzakken van 2022

Terapy-20200818-077

De beste zitzakken tijdens een zwangerschap

Ben je in verwachting? Dan is het Toby zwangerschapskussen perfect om tot rust te komen tijdens de zwangerschap. Het zwangerschapskussen ondersteunt de buik, stabiliseert de heupen, en geeft je een comfortabele houding in bed. Heerlijk als je even wilt gaan liggen. Door het zachte, rekbare katoen en de speciale EPS-korrels ervaar je extra comfort en een heerlijk rustmoment. Ook kun je kiezen voor het Juliette zwangerschapskussen. Dit kussen zorgt voor een juiste lighouding en extra steun.

 

De beste zitzakken voor kinderen

Kinderen hebben gedurende de dag veel energie die ze kwijt moeten. Maar het is zeker net zo belangrijk dat ze deze energie weer aanvullen door te ontspannen. Voor jonge kinderen zijn de Stanley zitzak en Sydney zitzak erg geschikt. Deze kinder zitzakken zijn gemakkelijk te verplaatsen en overal in huis te gebruiken. Daarnaast is de hoes van de zitzak gemakkelijk uit te wassen op 30 graden. Zijn je kinderen inmiddels gegroeid? Dan zijn de Elly zitzak en de Ollie zitzak wellicht geschikt. Deze zitzakken zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de Stanley en Sydney zitzak, maar dan een maatje groter.

De beste zitzakken voor buiten

Wil je heerlijk genieten in de tuin, het balkon of in je boot op een zitzak? De Terapy zitzakken kun je zowel binnen als buiten gebruiken zolang de zitzak droog blijft. De zitzakken voor buiten zijn gemaakt van rekbaar katoen en de hoes is gemakkelijk uit te wassen. Wij hebben eenpersoons zitzakken voor buiten, maar ook grote zitzakken. Ben je op zoek naar zitzakken voor een festival of feest? Dan kun je er ook voor kiezen om zitzakken te huren. Het is wel belangrijk om te voorkomen dat de zitzakken nat worden!

De beste zitzakken voor volwassenen

Zitzakken zijn er niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen is het fijn om te ontspannen! Wil je helemaal languit kunnen liggen op je zitzak? Dan zijn de Baloo zitzak en de Dino zitzak erg geschikt. Deze zitzakken voor volwassenen bieden optimaal comfort en zijn ergonomisch. De Baloo zitzak kun je ook rechtop zetten, waardoor je er zowel op kunt zitten als liggen. Zoek je een zitzak om lekker op te zitten? Dan kun je kiezen voor de Elly zitzak of de Ollie zitzak. De Elly zitzak heeft een rechtopstaande positie waardoor je extra rugsteun krijgt.

 

De beste zitzakken voor het gezin

Voor een heel gezin zoek je natuurlijk naar een grote zitzak. Goed nieuws! Bij Terapy hebben wij XXL-zitzakken die geschikt zijn voor het gezin! Het gaat hierbij om de Baloo zitzak en de Dino zitzak. Deze grote zitzakken zijn ook erg goed te combineren met de Toby rugleuning of de Uli armleuning. Dit biedt extra ondersteuning wanneer je met de kinderen op de zitzak gaat zitten of liggen.

De beste zitzakken voor binnen

Al onze zitzakken zijn geschikt voor binnen. Wij bieden keuze uit veel verschillende kleuren waardoor er altijd wel een kleur tussen zit die past bij jouw interieur. Of het nou gaat om een zitzak voor in de woonkamer, slaapkamer of misschien wel in een mancave. Wij hebben voor iedere ruimte een passende zitzak. En hoe langer je de Terapy zitzak voor binnen gebruikt, hoe meer je zal merken wat het voor je lichaam doet.

Bekijk de Terapy zitzakken!

De zitzakken van Terapy zijn om meerdere redenen de beste zitzakken :

  • De zachte rekbare katoenen buitenhoes zorgt voor het hoogst haalbare comfort en voelt heerlijk zacht en warm aan.
  • Buitenhoes is te vervangen. 
  • Ergonomisch: de speciaal ontwikkelde EPS-parels zorgen ervoor dat je  gewrichten worden ontlast en je heerlijk kan relaxen op de zitzak in een ergonomische houding.
  • In verschillende kleuren leverbaar: de zitzakken zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren waardoor er altijd een kleur is die past bij jouw interieur.
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken: je kunt de zitzakken zowel binnen als buiten gebruiken, zolang de zitzak maar niet nat wordt.

Wil jij een zitzak van Terapy ervaren? Bestel dan een zitzak op onze website en ga 30 dagen proefzitten! Dan kun jij ervaren dat de Terapy zitzak de beste en meest comfortabele zitzak is!

Lees ook deze artikelen:

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 166,94

Vanaf 471,95

Vanaf 251,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Zoek