Creëer jouw relaxmomentje in het groen

TER_paaszitzak_header-e1617281606895

De lente begon officieel vorig maand al en nu de temperatuur steeds meer oploopt, nemen ook de lentekriebels toe. Het stralende zonnetje lokt om lekker naar buiten te gaan. Gooi je tuin- of balkondeuren wijd open en snuif de frisse lentelucht op. Geniet nu optimaal van het bloeiende voorjaar met onze nieuwe zitzak Barry. Deze stevige zitzak is waterproof, dus ook perfect om buiten te gebruiken.

Zak lekker onderuit en zet je zintuigen op scherp voor een shotje voorjaarsenergie. Hoor het zoemen, fluiten en fladderen. Ruik de verse bloemen die net uit hun knop tevoorschijn komen. Zie de wit tot roze gloed die er om de bloesembomen verschijnt en de jonge, groene blaadjes die beginnen te groeien. Naast het kleurenpalet dat in de natuur ontluikt, fleurt ook de hippe zitzak je tuin of balkon op, hij is namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Er komt weer leven in de brouwerij. En dit zachte lenteweer brengt ook nieuwe energie aan jou. Je voelt misschien een sterke behoefte om in actie te komen, schoon te maken, te bewegen, nieuwe dingen te leren of er op uit te gaan. Doe waar je zin in hebt en geniet met volle teugen. Nadien kan je weer heerlijk op je zitzak ploffen en je opladen aan de voorjaarszon. Deze ergonomische zitzak ondersteunt je lichaam op alle drukpunten waardoor je volledig kunt ontspannen en er eigenlijk niet meer van af wilt.

Met de zomer in aantocht worden de dagen steeds langer en zonniger, wat betekent dat je nog langer kunt genieten van de buitenlucht en de schoonheid van de natuur. De sterke en stoere zitzakken zijn waterdicht en vuilafstotend, dus als ze toch vies worden of een fikse regenbui hebben gehad – zoals dat bij Hollandse zomers gaat – is dat geen probleem, je kan ze eenvoudig met een doek afnemen. Of neem Barry voordat de regenwolk openbarst mee naar binnen. Zo heb je er overal en in alle jaargetijden plezier van.

Lees ook deze artikelen:

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 164,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Zoeken