Profiteer nu van onze zomerdeal.

Ontvang 10% korting op de Elly Zitzak met de code JUNI10!

Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024

Terapy zwangerschapskussens: ergonomisch en comfortabel

Tijdens je zwangerschap wil je zo comfortabel mogelijk liggen. Een zwangerschapskussen is dan het perfecte hulpmiddel. De zwangerschapskussens van Terapy zijn ergonomisch en zo comfortabel dat je je weer helemaal kunt opladen. Of je nu kiest voor de Juliette, Toby of de Uli XL, alle Terapy zwangerschapskussens helpen je bij het vinden van je nachtrust.

Zwangerschapskussen kopen
Veel vrouwen krijgen tijdens de zwangerschap last van fysieke ongemakken. Rugklachten, maar ook nek- en knieklachten komen regelmatig voor. Om dit te voorkomen kun je het best een zwangerschapskussen kopen. De zwangerschapskussens van Terapy bieden de perfecte ondersteuning tijdens je slaap.
Waar is een zwangerschapskussen goed voor?
Ben je net zwanger en wil je weten welke klachten kunnen voorkomen in een later stadium tijdens deze magische periode? Of begin je nu al de eerste fysieke ongemakken te voelen? Weten wat er speelt is dan erg belangrijk. Klachten waarbij de zwangerschapskussens van Terapy kunnen helpen zijn:

Druk op de buik
Wanneer je buik echt zwangere vormen aan begint te nemen komt er steeds meer druk op de buikbanden te staan. Een zwangerschapskussens helpt je een juiste houding aan te nemen.
Ongemakkelijke slaappositie
Omdat je lichaam verandert kun je ineens niet meer liggen hoe je normaal gesproken zou liggen tijdens je slaap.
Pijn in rug- nek en knieën
De drukpunten in je lichaam veranderen ook tijdens je zwangerschap. Daarom ontstaat er vaak pijn op plekken waar je normaal gesproken geen of weinig druk krijgt. De plekken waar vrouwen het vaakst pijn ervaren tijdens het slapen zijn de rug, de nek en de knieën. Onze zwangerschapskussens zijn zo ontworpen dat deze de perfecte ondersteuning bieden op deze plekken.

Andere hulpmiddelen tijdens je zwangerschap
Een zwangerschapskussen is één, maar gelukkig zijn er nog meer hulpmiddelen die je zowel tijdens als na je zwangerschap goed kunt gebruiken. Terapy heeft hierin een passend aanbod. Wat denk je bijvoorbeeld van een draagdoek, een voedingskussen of een zachte speelmat waar je baby lekker op kan spelen?

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoek