Baby zitzakken

Al de eerste dag na de geboorte kan een baby zitzak goed van pas komen. Door de zachte vulling ligt je baby comfortabel. En door het lichte gewicht van de babyzitzak trek je hem overal mee naartoe. Handig als je baby moet slapen en jij bijvoorbeeld wil gaan koken of douchen. Leg hem of haar in de zak en plaats de baby pouf in de keuken of badkamer. Zo houd je een oogje op je baby en kom je toch aan jezelf toe!

Vanaf 221,95

Vanaf 251,95

Vanaf 251,95

Vanaf 166,94

Vanaf 251,95

Vanaf 166,94

Vanaf 166,94

Vanaf 251,95

Vanaf 166,94

Vanaf 251,95

Vanaf 166,94

Vanaf 251,95

Veilig en geborgen
Tegenwoordig zijn er veel soorten babyzitzakken te koop en is het handig als je weet waar je op kan letten bij het babyzitzak bestellen. De meeste zitzakken voor baby’s zijn gemaakt van zeilachtig materiaal en hebben een riempje waarmee je de baby kan vastmaken. Hierdoor ligt je kindje stabiel en vast, maar blijft er weinig ruimte over voor het babylichaampje om te bewegen. De Terapy zitzak voor baby’s heeft geen riempjes en is gemaakt van rekbaar katoen. Hierdoor voegt de zitzak voor baby zich naar elk lichaam en vormt hij zich als een zacht coconnetje om je baby heen. Je kindje voelt zich zo geborgen en veilig als hij in de baby zitzak ligt wat wil je als ouder nog meer?
Volledige ondersteuning
Doordat de zitzak voor baby gevuld is met piepschuim van hoge kwaliteit, kan je hem op verschillende manieren gebruiken. Wil je kindje slapen of even rusten? Plaats hem of haar dan lekker diep in de Terapy zitzak. En wil je juist een fruithapje geven? Zorg dan dat de baby rechtop zit, waarbij de gehele ruggengraat door de zachte zitzak voor baby’s wordt ondersteund. Je hoeft hiervoor niet telkens de baby in en uit de Terapy te halen, je kan de babyzitzak vormen terwijl je baby’tje erin ligt.
Verschillende zitzak kleuren
Ook is de baby poef van Terapy makkelijk schoon te houden. Je rits de buitenste hoes er in een mum van tijd af en kan hem gewoon in de wasmachine doen. En is de babykamer na verloop van tijd toe aan een nieuw kleurtje en wil je in plaats van een roze zitzak liever een blauwe zitzak? Geen probleem, je kan er altijd kiezen voor een nieuwe Terapy hoes.
Van zitzak voor baby tot kinderstoel
Let er wel op dat je altijd bij je baby blijft, als je hem of haar in de babyzitzak legt. Vooral als kindjes zelfstandig gaan bewegen, dan moeten ze niet te ver boven de grond liggen. Zodra een kindje gaat rollen, kun je de zitzak voor baby’s beter gebruiken om samen met je kindje in te zitten, bijvoorbeeld tijdens het voeden, knuffelen en spelen. Langzaam groeit de baby zitzak zo mee tot een kinderzitzak of kinderstoel. Want door de multifunctionaliteit is de Terapy zitzak geschikt voor elke leeftijd!
Elly, Stanley, Baloo of Dino
Bij Terapy kun je verschillende baby zitzakken kopen. De meest bestelde zitzak voor baby’s is Elly. Dit vierkante model kan je in een druppelvorm plaatsen en is daardoor geschikt voor elk interieur. Verder hebben we ook een ronde zitzak Stanley, die verschilt niet alleen in vorm, ook heeft hij meerdere kleuren. En ook al is het volume van deze ronde babypouf precies gelijk aan de Elly Terapy, toch zit hij net iets anders. Heb je genoeg ruimte in huis beschikbaar, dan adviseren we je om te kijken naar onze grote zitzakken Baloo en Dino. Deze babyzitzakken kun je op meerdere manieren gebruiken als verschoonplek, zitzakbed, zitzakbank of om samen te spelen met het hele gezin. Verbazingwekkend he, zo een zitzak!

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoek