Zitzakken met print

Ben jij op zoek naar een zitzak met print? Terapy heeft special edition zitzakken met een leuke print. Bekijk de mogelijkheden en bestel vandaag nog jouw comfortabele en ergonomische zitzak bij Terapy!

Comfortabele zitzakken met print
Bij Terapy zit je altijd goed. Of het nu gaat om comfort, looks, of ergonomie; de zitzakken van Terapy hebben het allemaal. Kies voor een zitzak met een leuke print, een felle kleur of juist een neutrale grijze of witte zitzak voor in je interieur.
Zitzak uittesten
We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar hoe zo’n ergonomische zitzak nou echt zit. Daarom kun je bij Terapy 30 dagen gratis proefzitten! Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen op kantoor, waar al onze modellen klaarstaan om op neer te ploffen. Ben je al overtuigd van de kwaliteit, maar twijfel je over de kleur? Dan sturen we je kosteloos kleurenstalen toe. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
De kwaliteit van Terapy zitzakken
De zitzakken van Terapy zijn naast comfortabel ook ergonomisch verantwoord. De EPS-korrels waarmee de zakken zijn gevuld zorgen voor de perfecte ondersteuning van je lichaam. Ook de katoenen hoes draagt bij aan een goede houding vanwege de rekbaarheid. Hierdoor vormt de zitzak zich precies zoals jij dat wilt. En dan zijn de hoezen ook nog eens wasbaar!

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoeken