XXL zitzakken

Een XXL zitzak voor twee personen is een plek om samen te genieten en met elkaar te connecten. Mensen denken vaak dat een tweepersoons zitzak niet bestaat en dat het de bedoeling is dat je in je eentje erin ligt. Maar niets is minder waar! Een XXL zitzak is een uitermate geschikte plek om samen met je geliefde, je kinderen of een vriend of vriendin te genieten.

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

Vanaf 471,95

XXL zitzakken eiland
Een XXL zitzak van 200 x 140 cm vormt een waar tweepersoonszitzakken eiland, waar je samen op kan liggen, zitten, springen of doen wat je maar wil! Want door al je energie eruit te laten stromen en vervolgens te rechargen, doe je nieuwe energie op voor de rest van de dag. En wat is daar een betere plek voor dan een enorme XXL zitzak. Een XXL zitzakken zijn geschikt als zitzak voor volwassenen, ligzak, kinderzitzak of zelfs als gaming zitzak!
Wolk van marshmallows
Doordat een XXL zitzak van 200 x 140 cm gemaakt is van zachte materialen, lijkt het net alsof je op een wolk van marshmallows zweeft. Zodoende kan je lichaam zich ontspannen en komt je geest aan de nodige rust toe. Gedachtegangen gaan stromen, gesprekken komen op gang en wat is er heerlijker dan samen te kletsen, terwijl je verstrengeld ligt in elkaar. De Terapy XXL zitzakken zijn geschikt als outdoor zitzak en als zitzak voor binnen.
Dino neemt je op avonturenreis
Uiteraard zijn er verschillende grote zitzakken, maar Dino is by far het grootste model zitzak XXL dat er bestaat. Je kan deze enorme XXL zitzak zowel als bank gebruiken en ook als groot springkussen voor het hele gezin. Want iedereen is gek op Dino. Zodra je namelijk op zijn rug klimt neemt hij je mee op avonturenreis…
Nog meer comfort met jouw XXL zitzak
Bovendien kan je met de zitzak rugleuning extra steun creëren onder je armen en in je rug. En ook al onze andere accessoires zijn met de XXL zitzak te combineren. Zodat je je avonturenreis nog comfortabeler kan vervolgen. Kortom, een veelzijdige zitzak!

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoek