Zitzak maat 100 x 150 cm

Weet je niet welke maat zitzak het beste bij jou past? Dan kun je tijdens het beslissingsproces op 2 factoren letten, jouw eigen lengte en de maat van de ruimte waarin de maat zitzak van belang is.

Maat zitzak 100x150cm

Veruit de meest verkochte zitzak is het formaat zitzak 100x150cm. Deze maat zitzak is ideaal om in je eentje in te zitten. Vaak denken mensen dat dit formaat zitzak alleen geschikt is voor kinderen, maar in de praktijk blijkt dat deze maat zitzak voor volwassenen ook uitermate geschikt is. Door de lichte materialen waarmee de zitzak 100×150 gemaakt is, kun je hem makkelijk in huis verplaatsen en vormt dit formaat zitzak een extra stoel naast de bank, voor de openhaard of in de tuin. Want deze maat zitzak is niet alleen geschikt als zitzak binnen, een zitzak 100×150 verplaats je met gemak waardoor hij ook als zitzak buiten in de tuin kan worden gebruikt.

Grote maat zitzakken

Heb je ruimte in huis, ben je zelf langer dan gemiddeld, of lig je graag in een grote zitzak, danwel samen of alleen, dan is een formaat zitzak XXL beter geschikt. Er zijn verschillende grote maat zitzakken beschikbaar. Als eerste is dan van belang om te kijken op welke manier je de grote maat zitzak wilt gebruiken. Vervolgens kan je je aandacht richten op alle verschillende meerpersoons zitzak maten die er zijn.

Baloo, Ollie of Dino

Baloo is uitermate geschikt voor lange mensen om rechtop in te zitten, languit in te liggen of als meerpersoons-maat-zitzak-bank. Ollie is een rond formaat zitzak, waar je zowel alleen of samen met iemand in kan genieten. En het grootste formaat zitzak dat er is, is Dino. Deze maat zitzak vormt een heus eiland die plaats biedt aan een heel gezin. Ook deze enorme maat zitzak kun je zowel als bank of als liggende zitzak gebruiken. Bovendien heeft Dino als bijkomstig voordeel, dat het binnenste deel van dit enorme formaat zitzak bestaat uit twee binnenhoezen. Hierdoor kun je er altijd nog twee aparte Baloo formaat zitzakken van maken.

Extra steun

Om extra steun te creëren kun je zowel het formaat zitzak 100×150 als een grote maat zitzak combineren met een zitzak rugleuning. Door deze extra steun in je rug en onder je armen worden de drukpunten van je wervelkolom ontlast, met als resultaat een ontspannen rug. Welk formaat zitzak je ook in zit of ligt, door ergonomische zithouding en de totale ontspanning kun je weer opladen en nieuwe energie opdoen voor de rest van de dag. Lekker opladen in de zitzak!

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 164,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoeken