Recharge your life

Lichtgevende zitzakken!

Ben jij op zoek naar een unieke en verbluffende toevoeging aan je interieur? Dan hebben we goed nieuws voor je! Onze lichtgevende zitzakken zijn binnenkort beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2024, en we kunnen niet wachten om jou te laten kennismaken met deze fantastische combinatie van comfort en magie.

Of je nu je leeservaring wilt verbeteren, een ontspannende ambiance wilt creëren voor een filmavond met vrienden, of gewoon een bijzondere sfeer wilt toevoegen aan je woonruimte, onze Glow is hiervoor de ideale oplossing. 

We bieden niet alleen de mogelijkheid om deze prachtige zitzakken te kopen, maar je kunt ze ook huren voor evenementen. Stel je voor dat jouw volgende feest of bijeenkomst wordt verlicht en verfraaid door onze betoverende lichtgevende zitzakken.

Wacht niet langer en maak deel uit van degenen die als eersten deze buitengewone ervaring in huis halen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en wees als een van de eersten op de hoogte wanneer de Glow beschikbaar is voor pre-order!

Gratis

kinderboekenweek
geschenk
Bij aankoop van
Stanley of Sydney

15% Korting

Op Elly & Baloo
Met code:
Back2school23

Je kunt de code invoeren in het winkelmandje of bij het afrekenen. De code is niet geldig op producten die al afgeprijsd zijn.