Binnen zitzakken

Wat is er lekkerder dan heerlijk relaxen op een zitzak? Binnen een mum van tijd droom je weg en kun je al je gedachten laten varen. Door te ontspannen op een zitzak voor binnen kun je weer volledig rechargen. Na zo’n heerlijke moment van rust, kun je de rest van de dag weer opgeladen verder.

Verschillende kamers

Zitzakken voor binnen hebben bovendien nog meer voordelen. Zo kun je de binnen zitzakken bijvoorbeeld op allerlei verschillende plekken gebruiken. Er bestaan kleine zitzakken voor binnen die je kan gebruiken als extra zitplek naast de bank of voorleesplek in de kinderkamer. En grote zitzakken voor binnen in de woonkamer of boven in de speelzolder. Daar vormen de binnen zitzakken een ideale uitlaatklep voor kinderen, waarop ze al hun energie kwijt kunnen. Want het liefst gebruiken kinderen een heerlijk zachte zitzak voor binnen als springkussen of vervoertuig door het huis. En uiteraard kan je een grote zitzak voor binnen ook gebruiken als extra slaapplek voor logés.

Ergonomische zithouding

Hoe langer je de Terapy zitzak voor binnen gebruikt, hoe meer je zal merken wat het voor je lichaam doet. Door de ergonomische vormgeving van de binnen zitzak worden de drukpunten van je rug ontlast en komt je lichaam in totale ontspanning. En wat is er heerlijker dan op die manier de dag te beginnen of te eindigen. Zowel de zitzak voor volwassenen voor binnen, als de kinderzitzak binnen, ze zijn allemaal gemaakt van dezelfde zachte materialen, die zorgen voor het ultieme zitcomfort.

Lichtgewicht zitzak voor binnen en buiten

Doordat de zitzak binnenhoes gevuld is met piepschuim weegt de binnen zitzak bijna niets en trek je hem gemakkelijk overal mee naartoe! In een mum van tijd maak je er zo een zitzak stoel van of een zitzak bank, wat je maar wil. En uiteraard kun je een zitzak voor binnen ook gebruiken als buiten zitzak in de tuin. Om zo heerlijk te kunnen genieten van de zon met een lekker drankje erbij.

Wisselende kleur

De buitenhoes van de zitzak voor binnen is gemaakt van rekbaar katoen. Niet alleen zit de binnenzitzak hierdoor zo zacht en comfortabel. Ook kun je uiteraard altijd kiezen voor een nieuwe kleur van je zitzak voor binnen, door een nieuwe hoes te bestellen. Handig voor als je je interieur wilt vernieuwen, of als je de binnenzitzak toch op een andere plek wil gebruiken.

Bekijk het aanbod!

Vanaf 469,00

Vanaf 16.695,58

Vanaf 164,95

Vanaf 164,95

Vanaf 204,95

Vanaf 204,95

Vanaf 249,95

Vanaf 249,95

Vanaf 249,95

Vanaf 249,95

Onze populaire producten

Vanaf 0,00

Vanaf 164,95

Vanaf 469,00

Vanaf 249,95

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Zoeken